تهران سرور

سرور مجازی و کلاس مجازی

۲ مطلب در شهریور ۱۴۰۱ ثبت شده است

بررسی HPE iLO ورژن 5

برای مدیریت سرورها در دیتاسنترها و در هر نقطه از جهان، اگر از ابزارها و راه حل های مناسب در این زمینه استفاده نشود، به یک ماموریت پیچیده تبدیل میشود. iLo که مخفف عبارت Integrated Lights-Out میباشد یکی از روش های خارج از باند (OOB) برای مدیریت سرورها و تجهیزات شبکه است. iLO یک فناوری جاسازی شده است که در سرورهای HPE ProLiant استفاده می شود و راه حل های متعددی را برای پیکربندی، نظارت و به روزرسانی سرورهای HPE از یک مکان راه دور ارائه می دهد.

iLO پایه اصلی برای هوشمندی سرورهای HPE است. این فناوری ترکیبی از iLO ASIC است که بخشی از برد سرور و سیستم عاملیست که قدرت  ASIC را تامین می‌کند. iLO دارای یک اتصال شبکه اختصاصی و آدرس IP است که به پردازنده مدیریت اجازه می دهد نام دستگاه خود را در DNS و WINS که سرویس نامگذاری اینترنت ویندوز می باشد، ثبت کند. همچنین از پیکربندی IP استاتیک نیز پشتیبانی می شود.

HPE iLO برای ProLiant امکان انتخاب بین دو روش اتصال شبکه را جهت دسترسی به تمام عملکردها از طریق اتصال اختصاصی یا پورت شبکه مشترک، فراهم می کند.

در اکوسیستم iLO، ویژگی‌هایی که بهره‌وری مدیریت سرور را افزایش می‌دهند، از طریق لایسنس ها  در دسترس قرار می گیرند. با نسخه 1.40 فریمور iLO 5، لایسنس  iLO Advanced شامل تمام ویژگی‌های دارای مجوز می‌باشد.

برخی از این ویژگی های آخرین نسخه که طرفداران HPE هستند عبارتند از:

- مشاور عملکرد حجم کاری، به منظور نظارت بر عملکرد سرور خود و ارائه مشاوره تنظیم زمان واقعی (real-time) برای انتخاب تنظیمات فریمور.

- داشبورد امنیتی iLO، این نشان می دهد که سرور HPE ProLiant شما ممکن است در معرض خطر امنیتی باشد یا خیر.

- قفل پیکربندی سرور، پیکربندی سیستم را قادر می‌سازد تا پس از آماده شدن برای انتقال، از طریق رمز عبور بایوس قفل شود.

ویژگی های فریمور iLO 5 نسخه 1.40 عبارتند از:

- ویژگی‌هایی که قبلاً به نسخه امنیتی Premium پیشرفته iLO نیاز داشتند، اکنون با لایسنس iLO Advanced فعال شده‌اند.

- داشبورد امنیتی موارد زیر را نمایش میدهد:
 وضعیت ویژگی‌های امنیتی مهم، وضعیت امنیت کلی سیستم و پیکربندی فعلی وضعیت امنیتی و ویژگی‌های قفل پیکربندی سرور

- پاک کردن ایمن تنها با یک دکمه که برای از کار انداختن یا تغییر کارکرد سرورها طراحی شده است.

- پشتیبانی از Gemalto SafeNet و SafeNet AT key managers

- عملکرد مجازی NIC، اجازه دسترسی ایمن تایید شده iLO از سیستم عامل را می دهد.

- تنظیمات LDAP/Directory از طریق Redfish قابل تنظیم است.

- سیاست دانگرید فریمور – مشخص می‌کند که چگونه iLO درخواست‌های دانگرید فریمور را که می‌توانید از طریق iLO به‌روزرسانی کنید، رسیدگی کند.

- نمایشگر طول عمر NVMe

- امکان ویرایش Maintenance Windows در بخش Firmware & OS Software

- قوانین پیچیدگی رمز عبور

- فعال/غیرفعال کردن ویدیوی همپوشانی که خلاصه سلامت سرور را نشان می‌دهد.

- فعال نمودن قفل پیکربندی سرور از طریق بایوس.

-Workload Performance Advisor  توصیه های تنظیم سرور را برای بهبود عملکرد سرور ارائه می دهد.

 

۲۰ شهریور ۰۱ ، ۰۹:۴۴ ۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
فرنوش محمدی

یادگیری مجازی چیست؟

یادگیری مجازی و آموزش الکترونیکی اصطلاحاتی هستند که این روزها برای توصیف شیوه نوین آموزشی استفاده می شوند.

یادگیری مجازی چیست؟

یادگیری مجازی با استفاده از پلتفرمی انجام می شود که تقریباً همیشه مبتنی بر اینترنت است. در بسیاری از موارد، یادگیری مجازی در زمان واقعی با یک مربی که کلاس را بر روی یک پلت فرم کلاس مجازی هدایت می کند، صورت میگیرد. با این حال، همچنین می تواند یک دوره آموزشی خود گام باشد که شامل جنبه های ارتباط دانش آموز و معلم باشد.

فرم ها و بسترهای یادگیری مجازی

اشکال و بسترهای این نوع یادگیری بسته به موسسه آموزشی می تواند متفاوت باشد. در بیشتر موارد، از ویدئو برای انتقال اطلاعات به دانش‌آموز استفاده می‌شود. این ویدیو ممکن است از قبل ضبط شده یا در زمان واقعی و با اشتراک گذاری وبکم باشد. آموزش مجازی معمولا از یک سیستم مدیریت یادگیری یا LMS استفاده می کند.

دانش آموزان از طریق ایمیل یا چت به استاد خود دسترسی دارند. آنها معمولاً از طریق تابلوهای پیام، گروه های رسانه های اجتماعی یا اتاق های گفتگو به گروه های مطالعه و یا سایر همکلاسی ها دسترسی دارند.

کتاب های درسی و راهنمای مطالعه تقریباً به طور انحصاری آنلاین هستند. ممکن است دانش‌آموزان به خرید کتاب‌های فیزیکی نیز تشویق شوند.

ارسال تکالیف از سمت دانش آموزان به معلم معمولا از طریق درگاه های آنلاین انجام می شود. مربیان ممکن است ایمیلی داشته باشند که به دریافت تکالیف اختصاص داده شده است، اما معمولاً دانش آموزان این تکالیف را در درایوی در lms بارگذاری میکنند که مربی می تواند به آن دسترسی داشته باشد.

آزمون ها همه مبتنی بر کامپیوتر و  در قالب ازمون انلاین برگزار میشوند. برخی از مؤسسات آموزشی ممکن است از دانش‌آموزان بخواهند که آزمون‌ها را با استفاده از یک تایمر به صورت بلادرنگ انجام دهند تا از تقلب جلوگیری کنند. برخی دیگر از سیستم افتخاری استفاده می کنند و به دانش آموزان اجازه می دهند تا بر اساس برنامه زمانی خود در آزمون شرکت کنند.

مزایا و معایب آموزش مجازی

مسلماً بزرگترین مزیت یادگیری مجازی توانایی شرکت در کلاس ها از هر نقطه از جهان است. یک دانش آموز تمام وقت می تواند دوره هایی را بگذراند که از مدرسه دیگری سرچشمه می گیرند. والدینی که 40 ساعت در هفته کار می کنند، همچنان می توانند بدون نیاز به گرفتن پرستار کودک، زمانی را برای گذراندن دوره های آموزشی در خانه خود بیابند.

یکی دیگر از مزایای این روش یادگیری، طیف گسترده کلاس های ارائه شده است. آموزش آنلاین به مدارس و دانشگاه ها محدود نمی شود. افراد می توانند مدرک و گواهینامه کلاس های هنری یا ورزشی را از طریق دوره های آنلاین کسب کنند. آنها می توانند در کلاس های زبان خارجی شرکت کنند یا بافتنی و نقاشی را یاد بگیرند. عملاً هیچ محدودیتی برای نوع آموزش و دروس وجود ندارد.

نقطه ضعف اصلی یادگیری آنلاین عدم دسترسی فوری به یک مربی است. که این مورد را میتوان با برنامه ریزی و تعیین ساعاتی برای دسترسی به معلم حل کرد. و یا با گذاشتن جلساتی برای پرسش و پاسخ، به تمامی سوالات دانش آموزان پاسخ داد.

۰۸ شهریور ۰۱ ، ۰۹:۵۸ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
فرنوش محمدی